Darts Szakosztály Áprilisi beszámoló PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kiss Endre | 2017. május 21. vasárnap, 07:52

Áprilisban 3 fronton kellett bizonyítaniuk dartsosainknak és kijelenthetjük hogy fantasztikus eredményeket értek el játékosaink :)


A hónap első hétvégéjén rendezte a Magyar Darts Szövetség a Steel csapatbajnokság első osztályának az első fordulóját. Nincsenek szavak az eredményre :) 5 mérkőzés, és 5 fantasztikus győzelem a Pestújhelyi SC, mérlege !! Amely csapatokat legyőztük ( Kavicsos , Hírős Hunok, Sport dc 2 , Pécsi dc, Soul dc, )
Íme a csapat névsor akik ezt a fantasztikus eredmény elérték : Végső János, Szabados Attila,Borbély Richárd, Váradi György !!
Gratulálunk minden játékosnak a parádés eredményhez :)


Április 15.-én Budapesten a Grand Hotel Hungáriában bonyolították le a PDC csapat Világbajnokság magyarországi selejtezőjét..Ez arról döntött , hogy a június 1-jén induló Profi Csapat Világbajnokságon mely két játékos képviseli hazánkat.A lebonyolítás úgy zajlott , hogy rendeztek két egyéni versenyt és a két győztes alkotja a magyar csapatot.Vagyis az első verseny után még van lehetőség kiharcolni a csapatba kerülést. Már az első versenyen eldőlt hogy a csapat egyik tagja VÉGSŐ JÁNOS lesz :) Az egész versenyen végig magabiztosan és kiegyensúlyozottan játszva menetelt a döntőig. Végül egy nagyon szoros csatában 6:5-re megnyeret az első versenyt , így biztosította helyét a Magyar csapatban :)

A második versenyen Melisek Zsolt csapattársunk sajnos az elődöntőben vereséget szenvedett így nem jött létre az álom,hogy két Pestújhelyi játékos adja a Magyar Válogatott mindkettő játékosát ( Gratulálunk Zsoltnak , mert így is fantasztikusan teljesít egész évben ). Végül Mester Zoltán nyerte a második versenyt így a VÉGSŐ JÁNOS- MESTER ZOLTÁN Magyar páros indul a június 1-4 között Frankfurtban zajló Betway World Cup of Darts-on !! Az ellenfelekről még nincs hír , mert a sorsolást később tartják , de egy pár név a lehetséges párosokról : Phil Taylor,Adrian Lewis,Gary Anderson,Peter Wright,vagy a holland duó Michael van Gerwen és Raymond van Barneveld !!

Talán a Holland duó lenne a legjobb mert Morzsi ,Barneveldet tavaly egyszer már legyőzte :)
A sporttelevízió az eseményt élőben közvetíti , de természetesen azonnal beszámolunk mi is az eredményekről !!

Gratulálunk Morzsi és HAJRÁ MAGYAROK , !!


Április 23.-án rendezte meg a Magyar Darts Szövetség az egyéni és páros Soft Magyar Kupát , amelyen fantasztikus sikereket értek el klubunk játékosai !!
Az egyéni küzdelmek zajlottak előbb ahol meg is szereztük a Kupagyőzelmet MELISEK ZSOLT révén !!

Végig verve a mezőnyt MAGYAR KUPA GYŐZTES FÉRFI EGYÉNIBEN : MELISEK ZSOLT !!

Délután a párosok küzdelme zajlott és kezdjük a hölgyekkel :)
Újabb dobogós eredmény született Szarka Zsuzsanna , Cserpes Ágnes ( ÚKDC ) oldalán ezüst érmet szerzett !!

NŐI PÁROS EZÜST ÉRMES : SZARKA ZSUZSANNA-CSERPES ÁGNES ( ÚKDC ) !!
A fiúknál három Pestújhelyi játékos állhatott fel a dobogóra !!
Balogh Béla-Várady György párosunk harmadik helyezést ért el !!
Melisek Zsolt az egyéni után a párosban is a dobogó legfelső fokára állhatott fel Takács Gáborral ( Dömik ) az oldalán !!

FÉRFI PÁROS BRONZ ÉRMES : BALOGH BÉLA- VÁRADY GYÖRGY.
FÉRFI PÁROS MAGYAR KUPA GYŐZTES : MELISEK ZSOLT-TAKÁCS GÁBOR !!

Gratulálunk minden Pestújhelyi Dartsosnak a fantasztikus eredményekhez :)

Amit a Darts szakosztály játékosai véghez vittek ebben hónapban arra nincsenek szavak :)
Büszkék vagyunk rátok !!

HAJRÁ PÖSÖC !!